Olemme erikoistuneita pienien asuntojen suunnitteluun sekä koko projektin toteutukseen ”avaimet käteen” perjaatteella! Koska yksiöt ovat asuinkaareltaan lyhytikäisiä, suunnittelemme ja remontoimme kohteet suurimman kuluttajakunnan ja kysynnän tarpeiden mukaan. Huomioiden ennen kaikkea asiakkaan omat tarpeet. Tavoitteenamme on että asiakkaamme tienaa meillä.

Hoidamme niin isoja kuin myös pieniä kohteita asiakkaan toivomilla aikatauluilla. Tunnemme parhaimmat materiaalit ja uusimmat erikoisratkaisut asuintilojen remonteissa. Olemme aina askeleen edellä myös suunnittelussa. Meillä on erikoisosaamista ja tiedämme ajankohtaisesti mitä markkinat kinuavat. Kauttamme suunnittelupalvelu kuuluu projektin toteutuspakettiin.

Miten toimimme?

Toimimme pienellä tiimillä jolloin pystymme takaamaan mahdollisen hyvän laadun ”hyvää rakennustapaa noudattaen”. Meillä ei ole organisaatiokustannuksia, vaan koko yritys on tekemässä kohdetta. Suunnittelumme sisältää työn hintaan. Tyypillisin toimintamallimme on että ehdotamme asiakkaalle ratkaisuja ja tapoja ja toteutamme ne myös itse. Tiedämme mikä näyttää hyvältä ja mikä toimii tilassa.

Taavi Mets
Projektipäällikkö/ Suunnittelu
taavi.mets(at)helsinkihomedesign.fi
gsm: 040 0210 381

Helsinki Home Design
(Y-tunnus: 2073403-6)
Aleksis Kiven Katu 37
00520 Helsinki

LueBlogia

Vastaa