Parvet tuovat yleensä epämielyttävän mielikuvan. Niitä ei saa koskaan sopimaan hyvin huoneistoon eivätkä ne ole kuin harvoin tyylikkäitä. Me suunnittelemme makuuparven huoneistoon maksimoimalla parven hyödyn ja käytännöllisyyden. Ei niinkään pelkästään nukkumapaikkana vaan myös pienenä oleskelutilana säilytystiloineen. Pyrimme rakentamaan parven huoneiston ja asiakkaan käyttötarpeiden mukaan niin, että perus huoneistotaso ei joudu kärsimään rakennetun parven vuoksi. Pyrimme myös tyylikkyyteen ja visuaaliseen ilmeeseen. Olemme innokkaita kokeilemaan aina uutta. Parven täytyy istua huoneistoon!

Parvet sopivat ennen kaikkea pääkaupunkiseudun asuntoihin. Makuuparvet tuovat huomattavaa lisätilaa ja nelijöitä huoneistoon josta ei tarvitse maksaa yhtiövastiketta. Parvi helpottaa asumista ja mahdollistaa esim. yksiössä asumisen myös kahdelle. Tämä tuo huomattavaa arvoa myydessäsi asunnon. Oikein tavalla suunniteltuna ja toteutettuna parven rakentaminen ei myöskään tarvitse rakennuslupaa.

Asuntojen kovat neliöhinnat ajavat asumisen uudelle tasolle. Parven rakentaminen huoneeseen pohjautuu ennen kaikkea vahvaan kokemukseemme ja kehittyneeseen ammattitaitoomme. Tekemämme parvet ovat ennen kaikkea hyvä sijoitus. Lainalupaukset pääkaupunkiseudulle riittävät vain pienen asunnon ostoon ja makuuparven ratkaisuille on huutava pula! Toimiva makuuparvi tuo asunnollesi suurimman arvonnousun suhteessa parven rakennuskustannukseen. Voimme rakentaa parven tekemämme remontin yhteydessä mutta myös erikseen jos jo remontoitu asuntosi on enää sitä tärkeintä vailla. Parvea.

Olemme rakentaneet 2020 mennessä pääkaupunkiseudulle kerrostaloihin n.80 parvea ja tästä meillä on jo yli 11v kokemus. Itse parven rakennustapa ja rakenteen kehityskaari on jo pitkään ollut loppuun asti viety.

Rakennamme parvet avaimet käteen perjaatteella. Parviin kuuluvat myös rappuset ja kaiteet joista meillä on laaja valikoima.

Ota yhteyttä täällä!

Täältä löydät kuvia mahdollisimman erilaisista tehdyistä parvista. Lisää kuvia parvista ja muista remonteista löydät kohdasta ”galleria”.

Parven rappuset sijoitettiin laskeutuvaksi nurkkaan tilansäästöä ajatellen.

Parvella on oma valaistus ja säilytykset kahden ihmisen tarpeisiin. Reilun tilan ansiosta ei jää myöskään perheen rakas lemmikki yksin alakertaan.

Helsinginkadun remontti

Helsinginkadun remonttiParviratkaisu Kallio

Pengerkatu remontti

Malminkadun huoneistoremonttiLueBlogia