Alakattomme rakennetaan kipsilevystä talon ulkonäköä, historiaa ja yhtenevää linjaa kunnioittaen. Lisäyksenä vanhan talon tyylillä huoneiston kruunaa rosetit ja kulmalistat. Alakattoon on mahdollista toteuttaa alavalaistuksen valaistussuunnitelmalla.  Hyvin suunniteltu valaistus ja oikeanlaiset valaistustuotteet ovat erittäin olennainen osa onnistuneessa remontissa. Valaistuksella luodaan se oikeanlainen tunnelma ja näyttävyys huoneistoon mitä yleensä remontilla haetaan. Alakaton valaistuksella saadaan huoneistoon käyttömukavuutta ja toimivuutta.  Alakaton minimipudotus on 34mm mikä mahdollistaa vielä upotettavan valaistuksen alakattoon. Tämä pieni moderni sekoitus vanhan talon huoneiston kattoon saa kokonaisuuden näyttämään upealta.

Valaistussuunnitelma on toteutuksessa tärkeää sillä sen täytyy pysyä hillittynä. Usein näkyy hyvin remonttoituja kohteita mutta valoa ja led-nauhaa on lätkitty joka paikkaan. Se ei anna arvoa.

Jos huoneen katto on on huonossa kunnossa ja se täytyisi korjata niin alakattoa kannattaa pitää vaihtoehtona.  Korjaamme toki myös vanhat katot tarvittaessa. Alakatot ovat nousseet meidän erittäin vahvaksi tuotteeksi upean lopputuloksen, kokonaisuuden ja toimivuuden vuoksi. Asennamme myös strech-kattoja moderneihin kohteisiin.

Kuka nyt ei arvosta hyväkuntoista ja tyylikästä kattoa? Tämä tuote nostaa asuntosi arvoa ja tuo takuulla katon remonttiin sijoitetut rahat takaisin.

Ota yhteyttä täällä

Kylpyhuoneeseen tuli päivänvalokatto

 

Rosetti ja alavalaistus

LueBlogia